Etsimme vahvistukseksi Supply Chain-yksikköömme tuotantotiimiin

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

monipuolisiin tuotantotehtäviin optiikan ja optomekaniikan parissa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä toimialan kärkiyrityksessä sekä vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, jossa on mahdollisuus kehittää osaamistaan ja ammattitaitoaan yhteistyössä eri osa-alueiden ammattilaisten kanssa.

Tuotantoinsinöörin pääasiallisia työtehtäviä ovat optisten mittalaitteiden kokoonpano, huolto, säätö/ kalibrointi ja lopputestaus. Osa työvaiheista tehdään puhdastilassa. Työ sisältää jonkin verran myös tuotannon kehitystehtäviä sekä yhteistyötä tuotekehityksen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää teknisten piirustusten tulkintataitoa, aiempaa kokemusta tuotantotehtävistä, valmiutta uuden oppimiseen sekä työssä tarvittavaa kiinnostusta käytännön tekemiseen. ATK:n perusvalmiudet ovat välttämättömät. Optiikan, konenäkö- tai kameratekniikan osaaminen katsotaan eduksi.

Työtehtävässä tarvitaan oma-aloitteisuutta, joustavuutta, huolellisuutta sekä kykyä toimia tehokkaasti ja tarkasti myös kiireen keskellä. Työssä vaaditaan myös hyvää ongelmanratkaisukykyä. Yhteistyötaidot, järjestelmällisyys ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat myös tärkeitä tässä tehtävässä.

Tehtävään soveltuva koulutustausta on esimerkiksi instrumentti-, elektroniikka-, mekatroniikka- tai automaatioasentajan koulutus tai vastaava. Yrityksemme työkielenä käytetään suomea ja englantia, ja tehtävässä tarvitaan molempien suullista ja kirjallista osaamista.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja aloitusajankohta sovitaan tehtävään valittavan henkilön kanssa.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen viimeistään 8.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan, kun olemme löytäneet sopivan henkilön.

TÄYTÄ HAKEMUS >

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Tuotantopäällikkö Saana Salmu
saana.salmu@specim.fi
p. 010 4244 457

tai

Henkilöstöpäällikkö Sari Vuori
sari.vuori@specim.fi
p. 010 4244 456.

Vuonna 1995 perustettu oululainen SPECIM, Spectral Imaging Ltd. on maailmanlaajuisesti johtava yritys toimialallaan. SPECIM valmistaa ja myy kuvantavia hyperspektraalilaitteita ja -järjestelmiä asiakkailleen, joita ovat eri puolilla maailmaa toimivat laitevalmistajat, integraattorit ja muut teolliset OEM-asiakkaat sekä yksityisen ja julkisen sektorin tutkimusryhmät.

SPECIM on edelläkävijä, jonka menestys perustuu korkealaatuisiin tuotteisiin ja asiakaspalveluun sekä osaavaan henkilöstöön. Yritys työllistää n. 70 myynti-,markkinointi-, tuotekehitys-, tuotanto- , asiakastuki- ja hallintotehtävissä työskentelevää huippuosaajaa. Yrityksen päätoimipaikka on Oulussa. Lisäksi SPECIMillä on myyntitoimistot Espoossa, USA:ssa, Kiinassa ja Espanjassa sekä kumppani- ja edustajaverkosto yli 30 maassa eri puolilla maailmaa. SPECIM kuuluu KonicaMinolta Groupiin.